X

Oferim transport GRATUIT pentru orice comanda de minim 750 RON in toata tara.

Oferim transport GRATUIT in Bucuresti la comenzi de minim 250 RON. 

Livrarea se va efectua de catre un agent URGENT CURIER numai in locatiile cu acoperire. Cost livrare in aria de acoperire URGENT CURIER 16,88 lei primul kg + 1,45 lei / kg(restul de kilograme) TVA inclus. Coletul va ajunge la destinatie in 24h-48h de la expedierea lui din depozitul Bebejunior.ro . 

Pentru mai multe detalii verificati sectiunea Termeni si Conditii

   0 produse, lei Vezi cosul


Termeni si ConditiiAccesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul Bebejunior.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Avem rugamintea sa consultati aceste informatii inainte de a efectua o comanda intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate

 

Link-uri utile :

http://www.anpc.gov.ro/

REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN : https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO 

SITE-UL Bebejunior.RO NU FUNCTIONEAZA PE SISTEMUL "STOC" SAU "FARA STOC" 
Produsele se pot adauga in cos, se poate finaliza comanda urmand ca dupa finalizare sa va contacteze un operator pentru confirmarea stocului, culorilor , marimilor, taxei de transport. 
COMANDA SE TRIMITE NUMAI DUPA CE ATI FOST CONTACTATI SI ATI CONFIRMAT COMANDA!! 

Stocul produselor se confirma telefonic de un operator BEBEJUNIOR dupa efectuarea comenzii  Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Site-ul www.Bebejunior.ro.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continutul site-ului Bebejunior.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.
Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Bebejunior.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.
Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau catre Bebejunior.ro.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Curier
Nu se fac livrari Duminica .

Oferim transport GRATUIT pentru orice comanda de minim 750 RON in toata tara.

Oferim transport GRATUIT in Bucuresti la comenzi de minim 250 RON.

Livrarea se va efectua de catre un agent URGENT CURIER. Cost livrare in aria de acoperire URGENT CURIER 16,88 lei primul kg + 1,45 lei / kg(restul de kilograme) TVA inclus. Coletul va ajunge la destinatie in 24h-48h de la expedierea lui din depozitul Bebejunior.ro.


Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc., insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor Bebejunior.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Bebejunior.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.


Bebejunior.ro efectueaza livrarea produselor doar prin curier rapid.
Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii.
Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din importatori. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.
Transportul este Gratuit pentru orice produs in orasul Bucuresti la comenzi de peste 250 RON.

Detalii plata:
Acceptam urmatoarele modalitati de plata:

- Plata ramburs la primirea coletului
- Plata prin transfer bancar
- Plata online securizata de Libra Bank, prin card bancar


Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe Bebejunior.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.
Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii:
- sa nu prezinte urme de asamblare
- ambalajul etichetele si acesoriile intacte
- sa nu prezinte semne de utilizare

Produsul nu trebuie folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj!
Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email prin care renuntati la produs.
Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de aproximativ 5 zile lucratoare si nu poate depasi termenul legal de 14 zile. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Link-uri utile :
http://www.anpc.gov.ro/
REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN : https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO


Produsele primite defecte
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Daca S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Conditii generale de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Garantii

Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.Bebejunior.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantia se solutioneaza la sediul S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L., prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L.., iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Urgent Curier. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componentepiese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Echipa Bebejunior.ro va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

S.C. Lory Nicomax Instal S.R.L. realizeaza campanii de reduceri si promotii pentru produsele importate sau distribuite .

Comerciantul nu are obligatia de a anunta in prealabil organizarea acestor campanii. Comerciantul ofera posibilitatea clientilor sai de abonare gratuita la serviciul de newsletter unde pot fi anuntati in prealabil de existenta unor campanii de reduceri.
Promotii in derulare:
Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil.
Foto Arcada cu jucarii Giraffe
Pret vechi: 98.00 lei 
Pret nou: 83.00 lei 
Foto Lampa sunete si proiectii - Albinuta Betty
Pret vechi: 159.00 lei 
Pret nou: 139.00 lei 
Foto Patut copii CINDY - TRANSFORMABIL (cu sertar) - 140x70 cm + SALTEA sandwich 10 cm grosime
Pret vechi: 769.00 lei 
Pret nou: 719.00 lei 
Foto Saci de dormit 100 cm - Feretti
Pret vechi: 158.00 lei 
Pret nou: 79.00 lei 
Foto Arcada cu jucarii - Pretty Birds
Pret vechi: 98.00 lei 
Pret nou: 83.00 lei 
Foto Tricicleta copii - Boby Deluxe
Pret vechi: 399.00 lei 
Pret nou: 289.00 lei 

Tel. 0721 759 798
031 809 4379
Ce mai astepti
Inscrie-te!