X

Oferim transport GRATUIT pentru orice comanda de minim 750 RON in toata tara.

Oferim transport GRATUIT in Bucuresti la comenzi de minim 250 RON. 

Livrarea se va efectua de catre un agent URGENT CURIER numai in locatiile cu acoperire. Cost livrare in aria de acoperire URGENT CURIER 16,88 lei primul kg + 1,45 lei / kg(restul de kilograme) TVA inclus. Coletul va ajunge la destinatie in 24h-48h de la expedierea lui din depozitul Bebejunior.ro . 

Pentru mai multe detalii verificati sectiunea Termeni si Conditii

   0 produse, lei Vezi cosul

X
Compania ANMAR a fost infiintata in anul 1994, atunci când sa născut ideea de a crea carucioare high-end. De-a lungul anilor, am perfecționat în mod constant, în special in ceea ce priveste siguranța copiilor, precum unicitatea si eleganta. Experienta noastra si pasiunea pentru acest lucru este combinația care face clienții nostri sa fie foarte mulțumiți.

Oferta noastra este bogată în toate tipurile de carucioare: multifunctionale, gemeni, si accesoriile necesare. Noi oferim soluții inovatoare și variații de culoare interesante, regasindu-se la cele mai recente tendințe internaționale de modă, combinate cu materiale de înaltă calitate, care oferă confort, comoditate si siguranta specifice standardului EN-1888, certificat CE european, siguranța poloneză marca B și rusă PCT europene.
Sorteaza dupa: Denumire   sau    Pret       
Foto Carucior copii cu landou Rosse Golden
In stoc
Pret produs: 655.00 lei  

Tel. 0721 759 798
031 809 4379